Productoverzicht

Wie zijn wij

Borduurstudio Le Fil d’ Or vof (de Gouden Draad) in Emmeloord is een borduurstudio, die kwaliteitstextiel levert met hoogwaardig borduurwerk.
De borduurstudio is opgericht in 2007.

Wij werken met twee borduurmachines, waardoor wij in staat zijn om bedrijfszeker te kunnen werken en onder nagenoeg alle omstandigheden onze leveringsafspraken te kunnen nakomen.

Onze borduurgarens (Isalon40 en Isacord40) zijn gemaakt van polyester, kleurecht, tot 95ºC wasvast, krimpvrij, sterk en toch soepel. Als het textiel versleten is, is het borduurwerk nog als nieuw.
Met garens in ruim 450 kleuren kunnen we aan nagenoeg elke opdracht voldoen.

De borduurpatronen maken wij met het computerprogramma Embroidery Studio E3 Designing van WILCOM, dé toonaangevende software-ontwikkelaars op het gebied van professionele borduurdesigning. Hiermee kunnen we nagenoeg elk logo omzetten in borduurpatronen en aan al uw wensen voldoen.

 

Wie zijn wij
Wij zijn Marianne en Evert Onink, oprichters, eigenaars en vennoten van het bedrijf.

Evert zorgt voor het management en zet uw ideeën in de computer om in borduurpatronen.

Marianne is de deskundige op het gebied van kleding, textiel en kleuren. Zij zorgt dat de steken op de juiste manier en op de juiste plek op het juiste artikel terecht komt.

Samen vormen wij een creatief team om u te adviseren over de mogelijkheden van uw wensen en deze wensen om te zetten in een borduurontwerp.
Samen staan wij voor maximale kwaliteit bij de uitvoering van uw opdracht.