We gaan weer naar de Orchideeën Hoeve

400-IMG_1866Ook dit jaar zal Borduurstudio Le Fil d’ Or weer op de Kerstmarkt in de Orchideeën Hoeve in Luttelgeest staan.
We nemen dan de kleine borduurmachine mee en bieden de bezoekers aan ter plaatse een borduurwerk (meestal een naam en/of een klein borduurwerkje) te maken.
De Kerstmarkt is gratis te bezoeken en in combinatie met een bezoek aan de orchideeëntuin, de vlindertuin, de aapjes en de papegaaien zeker een bezoek waard. Bijzonder is de nieuwe hangende bloementuin. Een fantastisch gezicht en een echte aanrader.

De Kerstmarkt is van 8 t/m 23 december 2016. Kijk voor meer informatie over de Orchideeën Hoeve en de Kerstmarkt eens op www.orchideeenhoeve.nl.

Omdat wij in genoemde periode op de kerstmarkt staan, kunnen we u in december niet zo volledig van dienst zijn als u wellicht van ons gewend bent. Grote opdrachten nemen wij aan tot en met 30 november, en daarna pas weer na 5 januari 2017. Kleine en eenvoudige opdrachten kunnen we in veel gevallen wel voor u uitvoeren tijdens de kerstmarkt.
Mocht u nog overwegen om op korte termijn een opdracht bij ons te plaatsen, dan adviseren we u dit tijdig te doen.