Wat anderen zeggen

Reacties van onze klanten op onze producten en diensten.

Author Picture

Voor de jaarlijks plaatsvindende Voorhuys 12-Dorpenloop hadden we deze keer voor handdoeken gekozen om uit te delen aan elke loper die meeliep.Totaal heeft de Borduurstudio 1100 oranje en blauwe handdoeken met opdruk aan ons geleverd. Prachtige handdoeken (drogen ook perfect af) met een geborduurd logo en tekst helemaal naar onze zin. de handdoeken vielen bij iedereen in de smaak en het wordt lastig volgend jaar weer wat anders te verzinnen. Ook qua prijs hebben we een goede deal kunnen maken met Marianne en Evert. Service en levering prima, namens AVNOP hartelijk dank.

17 april 2018  
Author Picture

Vorige week 1e zakelijke opdracht voor het borduren van ons logo op een trui verleend. Erg tevreden over de communicatie, prijs en het eindresultaat. Super! Volgende keer komen we zeker terug.

11 december 2017  

We zijn (en ook de ouders) erg blij met het mooie badjasje van Noor.
Ze waren er zelfs door geëmotioneerd.
Alvast bedankt hiervoor!

Met vriendelijke groet
Coby van Pelt

3 december 2017  
Author Picture

Ik had 16 Badlakens besteld in Cobalt en Fuchsia, wat een geweldige mooie kleuren zijn dat, met witte tekst, ik kan niet anders zeggen dan dat ik super tevreden ben, snelle service via de email en het pakket werd persoonlijk thuisgebracht.
Inmiddels alweer een bestelling gedaan.
Dus een hele warme douche voor jullie!!

2 december 2016  

Hoi, ik ben zeer tevreden:

Onlangs hebben jullie 5 badhanddoeken geleverd met verschillende namen waarvan er 2 stellen zijn. Het ziet er prachtig uit en ik denk dat de personen die het krijgen het ook erg mooi gaan vinden. De kleuren rood en grijs gaan mee naar Canada. Dus jullie gaan de wereld rond.

Nogmaals bedankt voor het mooi geleverde werk.

26 november 2016  

 

Beoordeling toevoegen

Email wordt niet weergegeven.
Verification Captcha
* RequiredEen foto toevoegen?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.