Wat anderen zeggen

Reacties van onze klanten op onze producten en diensten.

Ik had 16 Badlakens besteld in Cobalt en Fuchsia, wat een geweldige mooie kleuren zijn dat, met witte tekst, ik kan niet anders zeggen dan dat ik super tevreden ben, snelle service via de email en het pakket werd persoonlijk thuisgebracht.
Inmiddels alweer een bestelling gedaan.
Dus een hele warme douche voor jullie!!

2 december 2016   

Hoi, ik ben zeer tevreden:

Onlangs hebben jullie 5 badhanddoeken geleverd met verschillende namen waarvan er 2 stellen zijn. Het ziet er prachtig uit en ik denk dat de personen die het krijgen het ook erg mooi gaan vinden. De kleuren rood en grijs gaan mee naar Canada. Dus jullie gaan de wereld rond.

Nogmaals bedankt voor het mooi geleverde werk.

26 november 2016   

Ik ben zeer tevreden! Ik kreeg snelle reactie op mijn mail, met duidelijke informatie. Het product werd snel geleverd, is heel mooi gemaakt en voor een hele schappelijke prijs.

17 november 2016   

Vriendelijke mensen, snelle service, goede kwaliteit!

28 oktober 2016   

Evert en Marianne zijn twee gedreven mensen met liefde voor het vak. Ze hebben voor mijn filmproductie bedrijf een jack en een polo geleverd. Beide zijn van goede kwaliteit, het borduurwerk zit er mooi op. Hiermee kan ik mijn bedrijf nog beter promoten en ik kom voor volgende opdrachten zeker bij deze borduurstudio terug. Een scherpe prijs in ruil voor goede kwaliteit!

5 augustus 2016   

 

Beoordeling toevoegen

Email wordt niet weergegeven.
Verification Captcha
* RequiredEen foto toevoegen?