Productoverzicht

Vragen?

Bedrijfskleding is bij de meeste bedrijven wel bekend, alhoewel niet elk bedrijf hier gebruik van maakt voor het optimaliseren van de uitstraling van de medewerkers.
Anders is het met borduurwerk en borduurstudio’s. Daar weten veel mensen nog weinig vanaf.
Hieronder een aantal van de meestgestelde vragen + de antwoorden.
Zit uw vraag er niet bij of is het antwoord voor u niet voldoende? Aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. Wij zullen uw vragen graag beantwoorden en u – waar nodig en vrijblijvend – adviseren.

1) Kan elk soort bedrijfskleding geleverd worden?
In principe kunnen we elk soort bedrijfskleding leveren. Voor bijzondere bedrijfstakken bieden we maatoplossingen in overleg met de klant.

2) Kan er op elk soort textiel geborduurd worden?
Ja. Wij borduren op elk soort textiel, dus ook op dunne overhemden en dikke jacks en bodywarmers. Zelfs op sjabrakken (paardendekens) borduren we. Alleen op leder wordt niet geborduurd omdat bij het borduren gaatjes worden gemaakt. Bij textiel gaat dat door het weefsel heen, maar bij leder blijven het gaatjes, zodat de kleding niet waterdicht meer is en er gaten in het leder kunnen vallen. Bij leder adviseren wij om badges te laten maken die op het leder geplakt kunnen worden.

3) Kan textiel met borduurwerk ook heet gewassen worden?
Ja. Borduurgaren is kleurvast en slijtvast. Mits het textiel zelf het toelaat kan gewassen worden tot 95 graden. Dus ook bedrijfskleding uit bijvoorbeeld ziekenhuizen of autobedrijven kunnen zonder voorbehoud onbeperkt gewassen worden.

4) Kan elke tekst geborduurd worden?
Voor het omzetten van een tekst in de huisstijl zijn de juiste lettertype-bestanden belangrijk. Het liefst maken wij gebruik van het lettertypebestand dat afkomstig is van de ontwerper van de tekst en door de klant aangeleverd wordt. Ook als de klant het gebezigde lettertype kan vermelden, is een goed resultaat welhaast verzekerd. Maar zelfs als het lettertype niet bekend is en er een duidelijke afbeelding beschikbaar is, kan het juiste lettertype opgespoord worden.

5) Kan  elk logo geborduurd worden?
Voor een goed resultaat kan het beste een afbeelding worden aangeleverd in EPS, maar ook met JPG en JPEG worden goede resultaten behaald.Vectorplaatjes hebben de voorkeur. Ingewikkelde en zeer gedetailleerde logo’s worden soms  door ons vereenvoudigd omdat door de borduursteken de finesses van het logo verloren kunnen gaan. Ook in dit geval gaat het proces in overleg met de klant.

6) Is er een minimum-oplage?
Niet bij onze borduurstudio. Wij leveren elk gewenst aantal, van 1 tot honderden stuks. Voordeel hiervan is dat wij ook bestellingen per stuk kunnen leveren, bijvoorbeeld aan particulieren of nabestellingen als er nieuwe medewerkers bij komen, of bij vervanging van kledingstukken.

7) Moet ik de kleding altijd bij de borduurstudio kopen?
Nee, dat is niet verplicht. We hebben wel de voorkeur om zelf de kleding te leveren, zodat we weten welke kwaliteit en eigenschappen het textiel heeft, maar ook door u aangeleverde textiel zullen wij borduren (voor zover deze kleding aan onze kwaliteits- en fabricage-eisen voldoet).

Is uw vraag niet of onvoldoende beantwoord? Stel deze dan hier.