Geachte client,

 

Elf jaar hebben Marianne en ik Borduurstudio Le Fil ‘d  Or gedraaid, en altijd met veel plezier. De opdrachten waren soms eenvoudig, soms gecompliceerd. Soms ging het maar om één artikel en soms om grote aantallen. Maar de opdrachten  waren altijd leuk, en de contacten waren altijd prettig en warm.

Maar aan alles komt een einde. Gezien onze leeftijd en onze toekomstplannen hebben wij besloten met het borduren te stoppen. Dat wil echter niet zeggen dat de borduurstudio stopt. Binnen korte tijd hebben we een overeenkomst weten te bereiken met Afke de With en Wietze Akkerman, een enthousiast stel uit Oldeberkoop. Zij hebben inmiddels de complete borduurstudio overgenomen: machines, garen, software en alle verdere attributen die bij de borduurstudio behoren.

Afke en Wietze zetten de borduurstudio voort onder de naam Borduurstudio Friesland. Zij hebben alle informatie van de eerder door ons gemaakte borduurwerken: de borduurontwerpen van logo’s en teksten, de gebruikte garenkleuren en geleverde artikelen, en de beschrijving hoe en waar het borduurwerk geplaatst moet worden. Daarnaast begeleiden Marianne en ik de nieuwe borduurstudio waar nodig met onze kennis en ervaring.

Kortom: de borduurstudio heeft een nieuwe naam, nieuwe eigenaren en een nieuwe vestigingsplaats, maar het borduurwerk blijft hetzelfde.
Wij hebben alle vertrouwen in het duo en bevelen Borduurstudio Friesland dan ook van harte bij u aan.

Marianne & Evert Onink

 

Contactgegevens:

Borduurstudio Friesland
Geert Lammerslaan 1
8421 RV  Oldeberkoop
06 – 5771 4382

www.borduurstudio-friesland.nl

info@borduurstudio-friesland.nl